LC Somero/Paratiisi

Palaute
Viiri

Historia

LC Somero/Paratiisi perustettiin Charter President Anja Kurvisen aloitteesta LC Someron toimiessa kummiklubina. Klubin toiminta aloitettiin 20 perustajajäsenen voimin. Perustamiskirja allekirjoitettiin 31.10.2002 ja perustamisjuhlaa vietettiin Someron Seurahuoneella 22.3.2003.

Presidentit

Palvelu- ja varainkeruuaktiviteetit

Klubimme on koko toimintansa ajan järjestänyt erilaisia palveluaktiviteetteja, joilla pyrimme parantamaan vaikeassa asemassa olevien hyvinvointia. Olemme tukeneet muun muassa näkövammaisia, mielenterveyspotilaita, vanhuksia, lapsia ja nuoria. Jäsenemme ovat osallistuneet myös Someron seurakunnan kesäisin järjestämään tiekirkko-opastoimintaan Someron kirkossa.

Varainkeruuaktiviteetteina olemme järjestäneet muun muassa lastentapahtumia ja muotinäytöksiä sekä pitäneet kirpputoria. Kertyneet varat olemme osoittaneet muun muassa opettajien Lions Quest -koulutukseen, kansainväliseen kummilapsitoimintaan ja nuorisovaihtoon. Olemme osallistuneet myös Suomen Lions-liiton valtakunnallisiin Punainen Sulka- ja Nenäpäivä-keräyksiin.

Virkistystoiminta

Klubimme toimii myös jäsenistön hyvinvoinnin edistämiseksi. Kuukausikokoukset tarjoavat mukavia yhdessäolon hetkiä ja erilaiset virkistysmatkat sekä Lions-tilaisuudet tuovat vaihtelua jäsenten arkeen. Liikunnalliset jäsenemme ovat osallistuneet menestyksekkäästi myös erilaisiin Lions-urheilutapahtumiin.