LC Somero/Paratiisi

Palaute
Viiri

Vuosi 2014

Paratiisileijonat enkelikirkossa

MLL järjestää vuosittain viattomien lasten päivänä enkelikirkon, johon LC Somero/Paratiisi on osallistunut useana vuonna. Mukana oltiin myös 28.12.2014 Someron kirkossa järjestetyssä tilaisuudessa.

Hyvän Olon Sunnuntai -tapahtuma ylitti kaikki odotukset

Sunnuntaina 16.11.2014 Hämeenportissa järjestety Hyvän Olon Sunnuntai -tapahtuma sai hyvän vastanoton. Näyttelilleasettajia oli juuri sopiva määrä, enempää ei olisi mukaan mahtunutkaan. Yleisöä oli paikalla kiitettävästi, ja tunnelma oli kaikin puolin positiivinen. Yrittäjät vaikuttivat tyytyväisiltä, kun kauppoja syntyi ja uusia kontakteja luotiin.

Alla muutama Leena Nuotion ottama valokuva muotinäytöksestä, jossa somerolaiseten yritysten vaatteita esittelivät klubimme omat mannekiinit.

Klubillemme A-piirin paras tuotto nenäpäiväkeräyksessä

Nenäpäivänä 7.11.2014 Someron keskustassa suorittamamme lipaskeräys tuotti 1100 euroa, joka on viime vuotista keräystulosta parisataa euroa parempi, ja samalla koko A-piirin paras. Someron S-Marketissa kerääjiä ja lahjoittajia viihdytti haitarinsoitollaan ja laulullaan Rutakon Kojjootti, alias Raimo Rönkkö, joka sai seurakseen Outi Tuumisen (vas.), Kaisa Kotikoivun, Eila Niemisen ja Anja Kurvisen. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille!

Hyväntekeväisyysarpajaisten tuotto lahjoitettiin Sylva ry:lle

Klubimme järjesti kevään aikana hyväntekeväisyysarpajaiset, joiden voittona oli 1930-luvun klaffipiironki kauniine tavaroineen.  Arpajaisten tuotto, 1709 euroa, lahjoitettiin syöpää sairastavien lasten ja nuorten yhdistyksen Sylva ry:n toiminnan tukemiseen. Lahjoituksen vastaanotti Sylva ry:n toiminnanjohtaja Anne Vähäkylä-Aulo, joka vieraili Somerolla 28.5.2014.

Arpajaisten voittaja arvottiin 19.5.2014 Lounais-Suomen poliisilaitoksen Someron palvelupisteessä Tarja Alitalon toimiessa virallisena valvojana. Arpaonni suosi somerolaista Pertti Hakamäkeä, joka on klaffipiirongin onnekas, uusi omistaja.

Lahjoituksen luovutustilaisuudessa otetussa yhteiskuvassa Anne Vähäkylä-Aulo (oik.), Laila Jokiniemi ja Pertti Hakamäki.